Новини

Динара Касько на презентації нового виду шоколаду Ruby Barry Callebaut

Динара Касько – вже відоме ім’я серед елітних кондитерів в світі. Її торти і тістечка – це маленькі архітектурні шедеври. Своє кулінарне хобі Динара поєднала з основною освітою з архітектури – і вийшов цікавий симбіоз. У вересні 2017 року Шанхаї Barry Callebaut, один з найбільших виробників шоколаду в світі, презентували новий вид шоколаду Ruby, над яким працювали 13 років. Ruby готують з какао-бобів за певною технології, яку не розголошують. Він має характерний колір і фруктовий кислуватий смак. Динара Касько була одним з чотирьох кондитерів, яких запросили для виготовлення кулінарних шедеврів з шоколаду Ruby. Дівчина створює форми тортів і тістечок в 3D-Max, малює модель, а потім друкує на 3D-принтері. Нижче – відео з тортом з шоколаду Ruby та інші кондитерські шедеври Дінари.

Залишити відповідь